Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак стверджує, що сьогоднішню позачергову сесію облради зірвала виконавча влада.

„Вчора ввечері 62 депутати дали згоду взяти участь у позачерговій сесії Львівської обласної ради, а сьогодні до сесійного залу прийшло лише 34 народних обранці. Серед них майже не було працівників виконавчої влади. Навіть голова депутатської групи НСНУ пан Василь Пазиняк проігнорував сесію. Висновок тут напрошується єдиний: виконавча влада вже вкотре зірвала сесію", ― заявив Михайло Сендак кореспонденту „Прес-тайм”.

"Серед тих хто не прийшов, є депутати Вовк, Давидович, Пазиняк, Дейнека, Куп’як, Чемерис, які знову потрапили до ради. Як вони будуть пояснювати своїм виборцям такі дії? Прикро, що вони йдуть на поводу в Петра Олійника. До речі, його офіційним листом також було запрошено до участі у сесійному засіданні. Але Петро Михайлович напевно побоявся прийти, бо соромно дивитись в очі своїм колегам за провальну виборчу кампанію на Львівщині. Деякі депутати зізнались мені, що голова обласної адміністрації особисто переконував їх не йти на сесію", ― підкреслив голова облради.

Сьогодні депутати Львівської облради не змогли зібрати кворум для проведення засідання сесії облради і провели депутатські слухання. Присутні депутати одноголосно схвалили заяву про створення коаліції демократичних сил в облраді.


Прес тайм

ІА "Вголос": НОВИНИ