Про це повідомив мер Дніпра Борис Філатов.

«Спочатку ти ходиш на мітинги за «русскій мір». Потім біжиш з Дніпра в Краматорськ. Потім повертаєшся і бігаєш від поліції. Потім біжиш в Крим, а тебе твої «російські брати» депортують назад в Україну. Пам'ятайте відому сеператистку Меньшикову? Сьогодні о 8:32 вона повісилася», – зазначив мер.

За його словами, жінка наклала на себе руки за допомогою простирадла, на якому і повісилась.

Нагадаємо, восени 2016-го жінка просто перед виставою в холі опери почала ображати бійця полку «Дніпро-1» Костянтина Кравченка, одягненого у форму, і його дружину. Марина Меншикова кричала про «руський мір» і нецензурно називала АТОвців. Під час антракту вона накинулася на дружину Кравченка, смикала її за волосся, порвала сумку й зірвала прикраси. Чоловік втрутився, за що одразу отримав молотком по голові. Рану зашивали лікарі. Під час обшуку в нападниці також виявили захований кухонний ніж.

Раніше з’ясувалося, що Меншикова відома як завсідниця сепаратистських акцій у Дніпрі. За завдання тілесних ушкоджень їй загрожував штраф або виправні роботи на строк до одного року.

Одразу після інциденту тогоріч у жовтні з побиттям АТОвця проти неї відкрили кримінальне провадження, але запобіжний захід не обрали – і Меншикова втекла. Тоді прихильницю «русского мира» оголосили в розшук і затримали під час спроби перетину кордону. А щоб вона знову не зникла, суд посадив її під домашній арешт. Вочевидь, це не зупинило порушницю, бо вона знову втекла наприкінці листопада 2017-го.

ІА "Вголос": НОВИНИ