[media=95043,95045,95050,95053,95058,95060] 

Умови відпочинку:

До послуг відвідувачів: дві рекреаційні водойми – перша призначена для купання та проведення різних водних атракцій, неподалік якої облаштовано піщаний пляж. Працює пост водолазно-рятувальної служби в кількості трьох матросів-рятувальників. Другу водойму, розташовану поруч, облаштовано для надання послуг зі спортивно-любительської риболовлі.

Серед затишного лісу зосереджено відпочинкові піднавіси з мангалами та іншими лісовими меблями. Там є 5 відпочинкових будинків на 21 ліжко – місце з усіма зручностями (душова кабіна із холодною та гарячою водою, санвузол, холодильник, електроплитка, електричний чайник) тощо.

Також до послуг відвідувачів пропонують: катання на човнах, водних велосипедах, відвідування еколого-туристичного музею та екскурсії екологічною стежкою «Верещиця».

Облаштовано місце для встановлення наметів, дитячий майданчик, надають послуги відпочивальникам з харчування, є добра (асфальтна) під’їзна дорога.

Місце масового відпочинку «Верещиця» часто відвідують гості з Польщі, Франції, Італії, Англії, Швейцарії, Німеччини.

На території відпочинкового осередку «Верещиця» регулярно проводять масові заходи: «Йорданське святкування», «Яворівська бавниця», «Розточанські фестини», фестиваль туристичної пісні «Бабине літо».

Охочих відпочити в затишних будиночках, піднавісах, порибалити, поласувати смачною юшкою, покататися на човнах, водних велосипедах та пройтися екоосвітньою стежкою запрошуємо у відпочинковий осередок «Верещиця».

Адреса: Яворівський р-н, Львівська обл., с. Верещиця.

Контактні телефони: (03259) 3-31-35

(03259) 3-31-34

0964600780 Іра

P.S. Безпеку та санітарно-гігієнічні умови відпочинку регулярно контролюють Головне управління Держсанепідемслужби у Львівській області та Головне управління ДСНС України у Львівській області.

ІА "Вголос": НОВИНИ