У вівторок, 1 грудня, донецький «Шахтар» знову ошелешив світ - «гірники» зуміли вдруге перемогти мадридський «Реал».

В першому турі Ліги чемпіонів український клуб святкував перемогу з рахунком 3:2. У 5-му туру групового етапу турніру підопічні Каштру здобули комфортну звитягу над «вершковими» з рахунком 2:0.

На 57-й хвилині за «Шахтар» відзначився «Дентіньйо». Наприкінці протистояння донеччани зуміли подвоїти власну перевагу. Другий гол записав у власний актив Манор Соломон. Ізраїльський футболіст забив на 82-й хвилині та допоміг «Шахтарю» здобути перемогу.

Після п'яти зіграних матчів «Шахтар» перебуває на другій позиції в групі В. Український колектив набрав 7 балів, «Реал» - третій, у іспанців теж 7 очок.

«Боруссія» М та «Інтер» свій матч ще не грали. Німці розташувались на першій позиції - 8 балів, а в італійців лише 2 очка. Якщо «Інтер» програє, то «Шахтар» точно гарантує собі євровесну.

Читайте більше актуальних новин спорту від Вголосу:

  • Українська асоціація футболу (УАФ) отримала роз’яснення від УЄФА щодо присудження технічної поразки збірній Україні у матчі проти Швейцарії у завершальному турі Ліги націй.
  • Гравець “Динамо” та збірної України Микола Шапаренко висміяв рішення УЄФА та зазначив, що такий вердикт несправедливий та нелогічний.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ