Про це повідомляє Футбол 24

 Перший негострий, зате цікавий момент трапився на 4-й хвилині. Тейлор на швидкості та техніці обійшов по правому фланзі кількох «гірників», але трохи загрався – «Шахтар» зумів вибити. «Львів» вишикував біля своїх воріт масовані редути, і команда Фонсеки відчувала певні труднощі з креативом. Ракицькому вдалось розрізати захист львів'ян дальнім пасом, але Мораєс завозився з м'ячем і не зміг навіть пробити. Перший удар «Шахтар» завдав на 15-й хвилині. Усе той же Ракицький вирішив здалеку пробити – Бандура взяв м'яч намертво.

Неймовірний шанс втратив «Львів» на 19-й. Данченко помилився у своєму штрафному, однак Августо, перед яким уже не було воротаря, не зміг прошити захисника – Ракицький вибив з лінії воріт. Майже відразу Марлос покарав господарів за марнотратство, отримавши асист від Морєса і перекинувши Бандуру.

«Львів» міг зрівняти після стандарту. Адамюк виграв верхову боротьбу, проте погано приклався до м'яча. Ракицький у схожому епізоді на 37-й пробив краще, але також невлучно. Ще прицільніше з другого поверху стріляв Мораєс – тут вже Бандура витягнув снаряд з кута. На останніх секундах першого тайму Ракицький з Патріком у кілька стіночок розірвали захист «Львова» і довелось уже виносити круглого з лінії порожніх воріт.

Перший момент другого тайму трапився на 62-й. Мораєс вивів Нема на Бандуру, в якого і влучив бразилець. За декілька хвилин простріл Болбата рукою заблокував захисник господарів, та Бойко пошкодував команду Бакалова. Львів'яни відповіли доволі гостро: Тейлор класно продерся лівим флангом, однак Бруно Дуарте не зміг належно пробити з декількох метрів.

Алан Патрік красиво і потужно пробив зі штрафного, а Бандура додав ефектності епізоду своїм сейвом. Ще одного разу воротар господарів врятував після удару Мораєса з кількох метрів. Екс-форвард «Динамо» зіграв надто прямолінійно в цьому епізоді. І все ж «Львів» пропустив вдруге. Сергій Болбат найшвидше зорієнтувався після заблокованого удару Марлоса.

«Шахтар» набирає 12 очок і виходить у лідери УПЛ. «Львів» залишається 7-м.

«Львів» – «Шахтар» – 0:2

Голи: Марлос, 21, Болбат, 90

 

ІА "Вголос": НОВИНИ