Донецький «Шахтар» у Харкові забив три м'ячі у ворота київського «Арсенала» - 3:0.

Голи: Жуніор Мораес (10-та хвилина), Фернандо Педро (32) і Тайсон (37).

Чернігівська «Десна» у гостях обіграла учасника єврокубків «Маріуполь» - 4:1. М'ячі забили Дмитро Хльобас (3, 22), Олександр Філіпов (60, 78) - у чернігівців; Владислав Вакула (68) - у маріупольців. 

Раніше сьогодні свою першу перемогу у чемпіонаті здобули львівські «Карпати». На домашньому стадіоні «Україна» львів'яни обіграли одеський «Чорноморець» - 1:0. М'яч на 16-й хвилині забив Мар'ян Швед.

У паралельній грі донецький «Олімпік» у Києві обіграв бронзового призера минулої першості  полтавську "Ворсклу" - 1:0. Автором голу став Віталій Балашов (64).

Нагадаємо, у стартовій грі туру «Олександрія» вчора вдома обіграла луганську «Зорю» - 1:0. М'яч на арені «Ніка» в Олександрії на 85-й хвилині ефектним ударом головою забив Євген Банада.

Київське «Динамо» на 90+2 хвилині вирвало перемогу (1:0) у «Львова». Гол на «Арені Львів» записав на свій рахунок Назарій Русин, який лише за хвилину до того вийшов на заміну. 

Становище команд: «Шахтар» - 6 очок, «Олександрія» - 6, «Динамо» - 6, «Карпати» - 3 (2), «Чорноморець» - 3, «Десна» - 3, «Львів» - 3, «Зоря» - 3,  «Олімпік» - 3, «"Маріуполь» - 0, «Ворскла» - 0, «Арсенал» - 0.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ