Рахунок відкрив Стівен Бергейс на 7-ій хвилині. Вільєна пробив з-за меж штрафного з хорошої позиції - П'ятов у падінні відбив м'яч перед собою, а Бергейс добив снаряд у сітку, 1:0.

На 24-й хвилині Фред класною розрізною передачею з центру поля вивів один на один з воротарем господарів поля Джонсом свого партнера Бернарда, який обіграв голкіпера і відправив м'яч у порожні ворота.

А на початку другого тайму стався переломний епізод у матчі. На 54-й хвилині Марлос зробив передачу з правого флангу на хід Бутко, той зробив м'який навіс на дальню штангу, а Бернард відправив м'яч у ворота, зробивши дубль.

Починаючи з 75-ї хвилини донеччани залишилися у меншості. Ярослав Ракицький отримав другого «гірчичника» і залишив своїх партнерів удесятьох. Але, тим не менш, матч закінчився з рахунком 1:2 на користь «Шахтаря».

В іншому матчі групи F англійський «Манчестер Сіті» переграв італійський «Наполі» – 2:1.

Таким чином після трьох турів одноосібним лідером групи залишається «Манчестер Сіті» – в активі англійців максимальні дев’ять очок. «Шахтар» набирає шість очок. У «Наполі» лишається три. У «Фейєноорда» – жодного.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ