[media=159952,159953,159954,159955] 

Як стало відомо власкору «Вголосу» з власних джерел, під час зустрічі Олександра Кватирка з керівником Шацького ДП «Учбово-дослідне господарство», він зазначив, що приїде на Водохреща в гості. Шацькі лісники сприйняли цю інформацію всерйоз і вирішили по-особливому підготуватися до приїзду свого шефа Олександра Кватирка, який мав прибути разом із делегацією аби окунутися на Водохреща в холодну воду озера Світязь.

«До ополонки, яку обладнали шацькі лісники під чітким керуванням Андрія Самолюка для свого керівництва, веде алея зі зрубаних сосон. Поруч є місце для окунання, де будь-хто з охочих мав нагоду окунутися у воду озера Світязь на Водохреща. Однак, лісники це інша каста, для них спеціальні ополонки обладнують з алейкою сосен та ялини, для них вже скоро і сонце спеціально світитиме. Маразм вищого рівня! Таке враження, що в Україну повернувся феодальний лад», - зазначив у Фейсбук Андрій Білан.

Зазначимо, що Олександр Кватирко в той день так і не відвідав шацьких лісівників, тож їх підлабузницькі зусилля сподобатися шефу виявилися марними. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ