Найбільший майданчик України для політичних дискусій «Говорить Великий Львів» на телеканалі NTA повертається у звичному форматі. 

11 січня традиційно у соцмережах програма стартує з великого інтерв’ю о 18:45. Цього тижня разом із Віталієм Портниковим поспілкуються про ймовірність великої світової війни та чи готова Європа давати відсіч агресору? 

Вже о 19:15 розпочнеться традиційний формат ток-шоу із політиками, фаховими експертами та військовими. 

У програмі візьмуть участь, зокрема, Маркіян Лопачак, Валерій Чалий, Роман Костенко.

З ними також поспілкуються на тему скандального законопроєкту про мобілізацію та чого очікувати від міжнародної підтримки України у 2024 році. 

Проєкт «Говорить Великий Львів» мовитиме у новій, великій та яскравій студії, попри атаку Росії. 6 липня 2023 року внаслідок ракетного удару по Львову будівля, де розташована студія, зазнала суттєвих пошкоджень. Увесь цей час там тривав ремонт й необхідні облаштування. 

«Ми дуже часто у нашій студії говорили про те, що це найбільший майданчик на заході України, дискусійний майданчик. Сьогодні, я не побоюся цього слова і цього вислову, ми можемо сказати, що вочевидь це найбільший дискусійний майданчик цілої нашої держави», - Віталій Крутяков, ведучий проєкту «Говорить Великий Львів».

Усе найважливіше - у четвер, 11 січня о 19:15, у проєкті «Говорить Великий Львів». Майданчик, де отримають слово усі та почують кожного. В ефірі телеканалу  NTA, а також у соцмережах проєкту.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ