Про це повідомляє прес-служба ДМСУ.

«У січні 2018 року заплановано запуск на Поліграфкомбінаті «Україна» додаткової лінії персоналізації паспортів, що дозволить протягом найближчих місяців поступово повернутися до планової видачі закордонних паспортів у терміни до 7 або 20 робочих днів в залежності від суми оплаченого адміністративного збору», – йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби, на цей час затримка у видачі закордонних паспортів триває, тому міграційна служба вкотре звертається до громадян з попередженням та порадою жодним чином не планувати закордонну подорож, не маючи на руках діючого паспорта для виїзду за кордон. У ДМСУ також застерігають від спроб звертатися до будь-яких посередників, які обіцяють певні конкретні терміни виготовлення паспорта.

У міграційній службі також повідомили, що нині уже розпочато планову заміну сертифікатів на  Поліграфкомбінаті «Україна», яка спричинить необхідність оновлення дати та повторного відправлення всіх даних для персоналізації паспортів, які раніше відправлялися міграційною службою.

Дані будуть відвантажуватися протягом кількох днів, але передача здійснюватиметься у тому ж порядку, у якому ці дані відвантажувалися раніше. Після повторного направлення в онлайн-сервісі «Перевірка оформлення паспорта» зміниться дата відправлення даних на персоналізацію, але це жодним чином не вплине а ні на черговість, а ні на термін персоналізації, запевняють у міграційній службі.


Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ