Головний шеф-кухар Букінгемського палацу Марк Фланаган, який розробляв меню для весілля принца Гаррі та Меган Маркл, розповів про смакові вподобання королеви Єлизавети II.
Про це пише НВ.
Так, Фланаган зазначив, що в минулому році Єлизавета II «просто закохалася» в пряний карибський суп каллалу (callaloo).
Коли королева спробувала популярний на всіх островах Карибського басейну суп каллалу, вона назвала страву справжньою сенсацією і попросила кухаря готувати його регулярно.
«На мою електронну пошту стали приходити лист за листом із проханням про те, що тепер я повинен готувати цей суп якомога частіше», - розповів Марк Фланаган.
Гострий суп каллалу готують з листя каллалу, кокосового молока, курячого бульйону, крабового м'яса і різних спецій.
ІА "Вголос": НОВИНИ