Про це повідомляє Футбол 24

Андрій Шевченко напередодні спарингу з Японією на прес-конференції розповів, кому надасть шанс, оцінив суперника та поділився очікуваннями від гри своїх підопічних. Матч відбудеться у вівторок, 27 березня, о 15:20 на стадіоні Моріс Дюффран у Льєжі.

«Порівняно з матчем проти Саудівської Аравії, у складі, безсумнівно, будуть зміни. Дамо змогу проявити себе тим гравцям, які вийшли на заміну або взагалі не брали участі у тому матчі.

Матч буде мати різне значення для команд, по-перше, через те, що перед ними стоять різні завдання. Ми будуємо команду, а Японія готується безпосередньо до чемпіонату світу. Тренер переглядає гравців, між ними є конкуренція, хто поїде на мундіаль, а хто ні.

Наші завдання – ще раз подивитися якомога більше кандидатів, переглянути нашу гру. Хоча поєдинок товариський, його результат все ж таки буде мати неабияке значення.

Я дуже високо оцінюю збірну Японії. Це швидка команда, яка грає у вертикальний футбол, гарно використовує стандартні положення. Знаю, що зараз в команді відсутній ряд ключових футболістів.

Маліновський завтра отримає шанс, він буде грати. Щодо штрафних, у нас є кілька гравців, які добре їх виконують, і Руслан — один із них. Ми знаємо його сильні сторони, слідкували за його виступами за клуб. Сподіваюся, завтрашній поєдинок буде вдалим для всієї команди й для Маліновського в тому числі.

Очікую від команди гарного контролю гри. Намагатимемося більше розігрувати м’яч, використовувати середні та короткі паси, за рахунок правильного пересування м’яча шукати й знаходити простір між лініями суперника та розвивати свої атаки. Маємо якісних, технічних гравців, я вірю в їхні можливості. Розраховую, що команда продемонструє завтра гарний футбол

Ми передивлялися кілька ігор суперника. Як я вже казав, помітили, що Японія надає перевагу вертикальному футболу. Тому наші захисники мають завтра зіграти компактно й акуратно», – зазначив Шевченко.

Нагадаємо, що матч відбудеться у вівторок, 27 березня, о 15:20 на стадіоні «Моріс Дюффран» у Льєжі.

ІА "Вголос": НОВИНИ