Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

Однак голова профкому Ігор Хомин зазначив, що на засідання не з’явилося троє осіб, які мали брати у ньому участь. Одна особа, за його словами, не прийшла через стан здоров’я, ще двоє відмовились брати участь у засіданні у разі присутності представників ЗМІ, попередньо написавши  відповідні заяви.  

Відтак розгляд питання вирішили перенесли на наступний тиждень, аби на засіданні мали змогу були присутні усі члени профспілкового комітету. Точної дати не повідомили.

У коментарі кореспонденту «Вголосу» Марія Сойко розповіла, що з вересня минулого року, коли змінилося керівництво галереї, почалося «гоніння на людей», зокрема тих, що працювали із Борисом Возницьким. З нею, зокрема зводять рахунки.

«Мені почали влаштовувати перевірки, змінили графік роботи тощо. Очевидно це через мою громадянську позицію, за непогодження із керівництвом, через те, що підтримую людей, які також потерпають від відповідних неправомірних дій. Також через те, що маю інше бачення», - розповіла Марія Сойко.  

Також вона додала, що ще не було такого тотального нищення колективу галереї, причому всіх музейних патріотів, які знають свою справу і бережуть фонди.

Додамо також, що засідання, на якому мали розглянути вищезазначене питання, мало відбутися вчора, однак через присутність журналістів його перенесли.

ІА "Вголос": НОВИНИ