Стилісти розказали, що варто носити жінкам із пишними формами, щоб завжди виглядати спокусливо.

Про це пише «РБК».

Забудь про темні кольори

Коли жінка набирає зайву вагу, то починає віддавати перевагу темним кольорам і носити балахони. Не варто так вчиняти. Потрібно, навпаки, носити приталені і яскраві речі.

Включи жіночність

Цієї весни час забути про те, що ти сильна і все можеш. Наша сила в слабкості! Тому геть футболки і джинси! Сукня включає жіночність.

Приміряй oversize

Якщо жінка не впевнена в своїй красі, то боїться, що на неї звернуть увагу. Тому ховається, надягаючи непримітний одяг. Трапецієподібну сукню oversize може носити будь-яка жінка. Вона допомагає виглядати стрункіше і додає образу жіночності, тому що це сукня.

Обов'язково придбай комбінезон

Наприклад, темно-синього кольору з паском і коротким рукавом-регланом білого кольору. Такий фасон допомагає візуально подовжити ноги і заховати стегна. Мало хто знає, що в такому крої є секрет: рукав-реглан допомагає розширити плечовий пояс. Це змінює наше сприйняття стегон. А довгий пояс допомагає подовжити фігуру.

Виглядай шикарно і на роботі, і під час урочистості

Сукня з трапецієподібною спідницею пасуватиме і худеньким жінкам, і тим, у кого з'явилася зайва вага. Тому що, якщо у жінки хлоп'яча фігура, то такий фасон візуально збільшує об’єм стегон. Якщо ж стегна занадто широкі, то сукня їх приховує. Це класична форма сукні, її трапецієподібна спідниця зменшує стегна. А V-подібний виріз - вже must have, який завжди допомагає подовжити шию.

Вибери асиметричну спідницю

Вона підкреслює талію, приховує об’єм стегон і візуально робить струнким силует. Коса лінія на спідниці, яка робить нерівним низ, допомагає подовжити фігуру.

Не забувай про головний секрет!

Під час роботи в шоу зрозумів, що багатьох жінок об'єднує одна спільна риса - закомплексованість і суцільна невпевненість у собі. Починайте думати про себе добре. Якщо жінка себе недооцінює, інші люди теж не будуть її цінувати.

ІА "Вголос": НОВИНИ