«Нам за список не доводиться соромитись, – заявив 14 січня в Ужгороді під час прес-конференції народний депутат, член фракції БЮТ у парламенті Андрій Шкіль. – Це відомі люди, які додають авторитету, а не віднімають його».

Депутат в Ужгороді роз’яснював позицію БЮТу щодо голосування про відставку уряду та «газової угоди». Андрій Шкіль вкотре наголосив, що підписана урядом Єханурова «газова угода з Росією, ні що інше, як «зрада національних інтересів». Оскільки, за його словами, через неї держава щорічно втрачатиме 700 млн доларів. Він також переконаний, що не треба було угодою затверджувати ціну на транзит у 1,6$, тому що у світі такі послуги коштують 2,6 $. «Позиція БЮТу – денонсувати цю угоду, – наголосив Андрій Шкіль. – Більше немає жодних шляхів»

У списку кандидатів до ВР від БЮТ значаться особи, яких вважають екс-соратниками Кучми. Зокрема, Богдан Губський (27 позиція), Сергій Буряк (37), Таріел Васадзе (41), Олександр Фельдман (43) та інші, які до останнього перебували у фракціях кучмістів. 60 позицію у списку обіймає близький друг родини Кучми Василь Хмельницький, 74 – екс-соратник Бакая Олександр Абдуллін.

ЗІК

ІА "Вголос": НОВИНИ