За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил чотири військовослужбовці отримали поранення, а ще два – бойові травмування.

10 вересня збройні формування Російської Федерації та її найманці 19 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами калібрів озброєння, а також із гранатометів різних систем та стрілецької зброї, інформує штаб ООС.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 11 обстрілів позицій Об'єднаних сил: неподалік Богданівки – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; двічі поблизу Новотроїцького – з автоматичного гранатомету та стрілецької зброї; двічі неподалік Авдіївки – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; двічі поблизу Водяного – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї; неподалік Красногорівки – з автоматичного гранатомету та стрілецької зброї; поблизу Гнутового – з автоматичного гранатомету та стрілецької зброї; неподалік Пищевика – з автоматичного гранатомету та стрілецької зброї; поблизу Новотроїцького – з автоматичного гранатомету та стрілецької зброї.

А також у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 8 обстрілів позицій Об'єднаних сил: неподалік Катеринівки – з автоматичного гранатомету; поблизу Кримського – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік Новозванівки – зі станкового протитанкового гранатомету та стрілецької зброї; поблизу Новотошківського – з міномету калібру 82 мм, озброєння БМП, автоматичного гранатомету та стрілецької зброї; двічі неподалік Майорська – з міномету калібру 82 мм та стрілецької зброї; поблизу Кримського – з озброєння БМП, станкового протитанкового гранатомету та стрілецької зброї; неподалік Попасної – з ручних протитанкових гранатометів.

За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил чотири військовослужбовці отримали поранення, а ще два – бойові травмування.

Від початку поточної доби порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців не зафіксовано.

ІА "Вголос": НОВИНИ