Як стверджує чоловік, лікарі знущалися над ним і навмисно хотіли зробити з нього «овоча». Хлопця витягнув двоюрідний брат Антон Мінкевич, який був шокований станом Андрія, пише 78.ru.

Як повідомляється, 14 грудня молодий чоловік впав, коли виходив із маршрутки. Він зламав ключицю і отримав черепно-мозкову травму. Лікарі прив'язували його до ліжка і не давали зателефонувати рідним, зробити це вдалося лише завдяки допомозі сусідів по палаті. Антон написав на своїй сторінці в соцмережі, як жорстоко обійшлися з його братом.

«Приїхавши в лікарню, виявив брата на 7-му поверсі в 5-й палаті 1-й нейрохірургії в безпорадному стані, міцно прив'язаного до ліжка. Він лежав на лівому боці. Ліва рука (зламана ключиця зліва зі зміщенням!) лежала під ним, – розповідає брат Андрія Антон Мінкевич. – Обидві його руки були щільно прив'язані по обидва боки ліжка. Людина ледве розмовляла і була гранично виснажена, з рота рясно текла слина».

Як пояснив сам Андрій, лікарі вирішили, що він буйний, і в покарання за недотримання вимог персоналу намагалися зробити його недієздатним. Він терпів знущання і насмішки. Зараз молодий чоловік почувається краще.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ