Перший заступник голови СДПУ(о) Нестор Шуфрич назвав прем'єр-міністра Юлію Тимошенко "єдиним чоловіком у владі".

Про це він сказав, перебуваючи у Запоріжжі, повідомляє прес-служба СДПУ(о).

"Сьогодні у владі єдиний чоловік – це Тимошенко. І "помаранчеві" ніяк не заспокояться з того, що в Запоріжжі на президентських виборах 70% мешканців проголосували за Януковича", - сказав Шуфрич, оцінюючи загальну ситуацію в регіоні.

Говорячи про кадрову політику регіону, депутат відзначив, що "мало кому так не пощастило як Запоріжжю".

"Я з повагою ставлюся до професії журналіста і письменника, але промисловими регіонами мають керувати промисловці", - сказав він.

За словами Шуфрича, до нього доходили чутки про те, що губернатор Запорізької області Юрій Артеменко "готується зараз на дипломатичну роботу".

"Щиро бажаю йому якнайшвидше знайти гідне посольське місце, тому що регіон такого керівника довго не витримає", - сказав Шуфрич, відзначивши, що Артеменко - його колишній колега.

"Краще б він і залишався моїм колегою, там від нього лиха було б менше", - додав Шуфрич.

Депутат також піддав критиці дії місцевої влади під час вибухів у Новобогданівці Запорізької області.

"Це ж до якого ідіотизму потрібно дійти, щоб у Японії і США шукати саперів?! Я думаю, що, якщо уже вирішили підірвати, те це ми і самі можемо, я не виключаю, що це один з виходів у даній ситуації, - але навіщо нам для цього японці?", - запитує Шуфрич.

"Вибух – це не панацея, до цього потрібно ставитись з великою відповідальністю", - додав депутат.

Під час відвідування ВАТ "Мотор-Січ" Шуфрич відзначив, що "це флагман радянського виробництва й одне з небагатьох підприємств з усього колишнього СРСР, що зберегло свій ринок".

"Українська правда"

ІА "Вголос": НОВИНИ