Перший заступник голови Соціал-демократичної партії України (о), депутат Верховної Ради Нестор Шуфрич вважає, що у ліквідації прем'єр-міністра Юлії Тимошенко зацікавлене оточення Президента Віктора Ющенко. Про це повідомила прес-служба Шуфрича. "Я вважаю, що зацікавленим сьогодні в ліквідації Тимошенко є оточення Ющенко", - сказав Шуфрич.

Він привів приклади Сербії і Грузії, де були убиті прем'єри. "У випадку з Тимошенко я б не посміхався, тому що згадайте Югославію - там прем'єр-міністра (Зорана) Джинжича вбили, згадаєте Грузію - прем'єр-міністра (Зураба) Жванію там теж вбили. В обох цих країнах були кольорові революції", - сказав він.

Разом з тим, він вважає інформацію про підготовку замахів на Ющенко і на Тимошенко смішною. "Зараз говорять, що Ющенко не поїхав у Грузію, тому що його там хотіли вбити, ще говорять, Тимошенко хотіли убити. Я хотів би їм нагадати, що вони вже не опозиція, а так трапилось, що вони - керівники держави, і говорити, що їх хочуть вбити, принаймні, смішно", - сказав Шуфрич.

Раніше Служба безпеки України повідомила, що перевіряє інформацію від західних спецслужб про замах, що готується, на Тимошенко. Грузинська газета напередодні запланованого неофіційного візиту Ющенко в Грузію повідомила, що поїздка Президента скасовується через інформацію про замах, що готується на його.

Ура-Інформ

ІА "Вголос": НОВИНИ