Про це у коментарі одному із українських телеканалів повідомила її мати Марія Савченко, - передає Українська правда.

«Шукали зброю. Мабуть, думали, що тут гранатомети є. Пістолет, який Наді подарували (знайшли – ред.), пулі до того пістолету. І все, більше нічого не знайшли», - сказала вона.

За словами Марії, слідчі прийшли з обшуком до їхньої з дочкою квартири близько 7 години ранку у вівторок. Спочатку вона відмовлялася їх впускати, називаючи такі наміри протизаконними, правоохоронці, натомість, погрожували вибити двері.

Згодом матері депутатки подзвонила її інша дочка – Віра, і та погодилася дати слідчим доступ до речей Надії. Марія Савченко каже, що по одному впускала правоохоронців, записуючі їхні прізвища і перевіряючи документи.

Обшук, за словами Марії, тривав близько 2 годин. Після нього слідчі склали протокол. Приблизно в цей час приїхала віра Савченко з адвокатом Надії Дмитром Бугаєм.

За її словами, близько 11-12 години правоохоронці завершили слідчі дії та пішли геть.

Сьогодні «Вголос» писав, що у квартирі арештованої за підозрою у підготовці терактів і повалення державної влади нардепа Надії Савченко проводять обшук. У Генпрокуратурі повідомили, що вони до обшуків не причетні. У СБУ не змогли ні спростувати, ні підтвердити інформацію про обшуки.

Також стало відомо, що Надія Савченко хоче пройти допит на поліграфі до кінця тижня.

ІА "Вголос": НОВИНИ