Компанія Barry Callebaut запевнила, що вчені виокремили певні елементи з какао-бобів. Так їм вдалось отримали десерт рубінового кольору, - пише Еспресо за даними Independent.

Зараз існує три типи шоколаду, які були винайдені ще у 1930-роках: чорний, молочний та білий. Якщо виробнику вдасться довести, що рубіновий шоколад не містить додаткових ароматизаторів чи барвників, то в світі з’явиться четвертий вид.

За словами компанії, їх вчені працювали над цим видом шоколаду не один рік. Вони виокремили певні елементи і створили кондитерські вироби з «ягідно-фруктовою і соковитою гладкістю». 

Barry Callebaut запевнив, що шоколад не містить жодних штучних додатків чи ягід і сподіваються, що він стане хітом серед любителів солодкого.

ІА "Вголос": НОВИНИ