Сьогодні, 27 січня, у Львові відбулася міжпартійна обласна конференція політичних партій Всеукраїнське об’єднання «Громада», «Соціал-Демократичний Союз», Соціал-демократичної партії України, які входять у виборчий блок Лазаренка.

Конференція затвердила списки кандидатів у депутати до Львівської обласної ради. Список, який був представлений журналістам, складається з семи осіб: 1. Роман Кітнер (керівник Львівського обласного виборчого штабу блоку Лазаренка), 2. Ігор Кобрин, 3. Леся Файда, 4. Богдан Левкович, 5. Василь Майкут, 6. Олег Гринь, 7. Іван Чухрай.

Як зазначило керівництво виборчого штабу блоку Лазаренка на Львівщині, практично усі, хто ввійшов у список, є представниками малого та середнього бізнесу.

За словами заступника голови політичної партії «ВО «Громада» Володимира Гарматіна, який приїхав у Львів, щоб взяти безпосередню участь у конференції, у Львівській організації партії «присутні потужні особистості». «Але ми реалісти й розуміємо, що на Львівщині не донесено достатнім чином нашу програму й великих процентів ми тут не наберемо. Проте, якщо блок візьме принаймні 1,5-2%, то можна вважати, що обласна організація попрацювала добре. І ті, навіть незначні відсотки, можуть зіграти визначальну роль», — зазначив В.Гарматін.

ЗІК

ІА "Вголос": НОВИНИ