Український боксер Владислав Сіренко, котрий виступає в суперважкому дивізіоні, пізно вночі суботи, 27 квітня, відправив у нокаут 33-річного представника Аргентини Даніеля Робутті. Про це повідомляє iSport.

24-річний українець нокаутував суперника вже через хвилину після початку поєдинку.

Аргентинець близько трьох хвилин не зміг піднятися на ноги після того, як рефері зупинив бій, котрий відбувся на вечорі боксу в німецькому Карлсруе.

Владислав став чемпіоном за версією German International Heavyweight.

Зазначимо, що Сіренко є непереможеним боксером: на його рахунку — 11 поєдинків, 11 перемог (десять нокаутом).

Після цього ще один український боксер, Віктор Постол (30-2, 12 KO), провів поєдинок із французом Мохамедом Мімуном (21-2, 2 KO). Про це також повідомляє iSport.

Українець зміг здолати свого супротивника одноголосним рішенням суддів за підсумками восьми раундів.

На рахунку Постола тепер 31 перемога і він має право провести бій у статусі обов'язкового претендента на пояс WBC у суперлегкій вазі.

Крім цього, небитий український боксер суперважкої ваги Олександр Захожий (10-0, 8 КО) здобув свою десяту перемогу на професійному рингу. Про це повідомляє «Оглядач».

25-річний уродженець Запоріжжя на тому ж таки вечорі боксу в Карлсруе нокаутував аргентинця Маріана Рубена Діаса (13-13-1, 6 КО).

Наш співвітчизник мав тотальну перевагу, постійно притискав суперника до канатів і різноманітно атакував. Аргентинський боксер витримував усі атаки, але за кілька десятків секунд до завершення останнього, восьмого раунду, українець влаштував фірмове побиття, змусивши арбітра дочасно зупинити бій.

Як повідомляв «Вголос», Віктор Постол перед боєм переважив свого суперника.

ІА "Вголос": НОВИНИ