Учора, 17 січня, до Львівської міської ради приїхали з робочим візитом двоє представників Секретаріату Президента України, – про це повідомив в. о. міського голови Львова Зеновій Сірик. З якою метою приїжджали кияни, З.Сірик конкретно не зміг пояснити. «Один із них, з ким у мене відбулася зустріч – це пан Мовчан, другого не знаю. У мене склалося враження, що їх цікавила в цілому ситуація у Львові напередодні виборів, а також, зокрема, ми торкалися питання щодо двох відставок Буняка. Як пояснили, вони здійснюють моніторинг стану в областях України, бо йде виборчий період і ситуація напружена», – зазначив З.Сірик.

«Також їх цікавив стан з теплопостачанням, водопостачанням, прибиранням, тобто загальний стан господарки у Львові. Враховуючи, що зараз передвиборчий період. Ну і все. Наскільки я зрозумів, вони залишилися задоволені з того, що у Львові ситуація є нормальна, місто функціонує у звичайному робочому режимі. Відповідно до законодавства відбувається забезпечення виборчого процесу, створена ТВК», — додав в.о. міського голови.

Також наразі З.Сірику достеменно невідомо, які висновки щодо ситуації у Львові будуть представлені у Києві. «Тяжко сказати. Якихось вимог щодо представлення документів чи офіційних пояснень не було», – зазначив З.Сірик.

ЗІК

ІА "Вголос": НОВИНИ