У Тернопільській області розслідують гучну кримінальну справу про те, як мати з ножем у руках захищала свою 10-річну дочку від літнього насильника, повідомляє «Сегодня».

«Зараз жінка, яка завдала ножові поранення пенсіонеру, перебуває в психіатричній лікарні, де проходить експертизу. У підозрюваної, нібито, є документи, які підтверджують, що вона страждає психічними відхиленнями», – повідомили в поліції Тернопільській області.

Якщо, згідно з результатами експертизи, мати постраждалої дитини виявиться осудною, то її відправлять в СІЗО. В протилежному випадку вона може надовго залишитися пацієнткою психіатричної лікарні.

Потерпіла дівчинка досі перебуває в притулку, але її повинні забрати родичі. У сім'ї є ще двоє братів. Діти виховуються без батька.

Що стосується постраждалого від рук жінки педофіла, то він вижив, перебуває в лікарні, вході операції йому видалили частину кишечника, але життю ніщо не загрожує.

Як писав «Вголос», нещодавно в одному з сіл Монастириського району Тернопільської області пенсіонер напоїв і намагався згвалтувати школярку. В результаті літній чоловік опинився на операційному столі з ножовими пораненнями, 10-річна постраждала – у реанімації, а її мати затримала поліція.

ІА "Вголос": НОВИНИ