Очільниці Міністерства охорони здоров'я  Зоряні Скалецькій призначили чотирьох радників «для продовження реформ та налагодження співпраці з міжнародними партнерами».

Про це повідомляє пресслужба МОЗ України.

За словами міністерки, МОЗ «продовжує курс перетворень у системі охорони здоров’я, втілює розпочаті реформи та планує зробити серйозну роботу над помилками впроваджених змін».

Радниками Скалецької стали  Олексій Яременко, заступник керівника проекту USAID за напрямком підтримки реформи охорони здоров’я, Віктор Ляшко,експерт за напрямком розбудови системи громадського здоров’я, Матвій Хренов, консультант  НСЗУ з питань стратегічного розвитку мережі надавачів медичних послуг та Серго Кітіашвілі, фахівець з питань європейської інтеграції.

За даними відомства, перед радниками поставлено завдання напрацювати проекти рішень та законопроектів задля ефективного продовження реформи охорони здоров’я.

Зазначається, що команда радників планує зосередитись на продовженні реформ, програмі державних гарантій, системі громадського здоров’я, фармполітиці, запровадженні лікарського самоврядування.

Нагадаємо, Кабінет міністрів звільнив державного секретаря Міністерства охорони здоров’я Артема Янчука, який був призначений ще при Уляні Супрун.

ІА "Вголос": НОВИНИ