Військовослужбовець Антон Петрівський вигнав з фан-сектора під час матчу львівської команди «Карпати» проросійського політика Ігоря Шурму.

Про це він повідомив на своїй сторінці у telegram.

У Полтаві у суботу, 27 квітня, відбувся матч «Полтава» – «Карпати» 6-го туру другого етапу Чемпіонської групи Першої ліги. Під час футбольного поєдинку фанат «левів», військовий Антон Петрівський вигнав з фан-сектора проросійського політика Ігоря Шурму.

Петрівський наголосив, що Шурма роками був частиною «пʼятої колони»у парламенті, тому він провів «виховну безсіду» з чоловіком та вигнав його з трибуни. 

Не обійшлось без інциденту. На матчі з'явився Ігор Шурма. Це львівський медведчуківець, який свого часу активно проявився в антиукраїнській діяльності. Довелось провести з ним роз'яснювальну роботу, – написав військовий.

Хто такий Ігор Шурма

Ігор Михайлович Шурма проросійський політик родом зі Львова. Народний депутат України IV та VIII скликань. Відмовлявся визнавати ДНР та ЛНР терористичними організаціями. Відомо, що він був тісно повʼязаний із Сергієм Медведчуком, який протистояв у Львові команді Віктора Ющенка протягом 2001-2003 років.

У 2005 році активно підтримував кандидатуру Віктора Януковича під час президентських виборів. Того ж року він заснував організацію «Системи воєнізованих ігор молоді», актив якої пізніше став ядром нині заборонених в Україні організацій «Оплот» і «Антимайдан». Фінансування організації здійснювалося партією СДПУ(О), Міністерством молоді та спорту України, місцевими бюджетами та безпосередньо Ігорем Шурмою разом з держзрадником Віктором Медведчуком.

27 листопада 2015 року показово відмовився встати у Верховній раді, щоб вшанувати хвилиною мовчання жертв Голодоморів. 10 липня у Львові активісти Правого сектора облили Шурму свинячою кров'ю.

ІА "Вголос": НОВИНИ