Про це повідомляє ТСН.

В Instagram необачно засвітила кубок у салоні машини маленька «модель» та «блогер-початківець» Ліза Чаус. Судячи з нікнейму, дівчинка - 2012 року народження. А судячи з фото, кубок продовжив свою подорож і буквально пішов по руках.

Ліза та кубок Ліги чемпіонів

У соцмережах висловили припущення, що вона є донькою півзахисника команди «Миколаїв-2» Костянтина Чауса та Катерини Чаус.

У жовтні 2012 року миколаївське видання «NikLife» випустило інтерв'ю з подружжям, зазначаючи, що влітку у них народилася дитина - Ліза.

У матеріалі також вказується, що Катерина «займалася художньою гімнастикою в школі Дерюгіної». Маленька Ліза ж підписує свій профіль в Instagram як «професійна гімнастка». А від батька, гравця другої ліги, схоже, перейняла шалену любов до футболу. Водночас у соцмережах пишуть, що Катерина нині є нібито цивільною дружиною Павелка. 

«Блогер-початківець» виявилася не єдиною дитиною, якій пощастило потримати в руках кубок завдяки «зв'язкам».

Також у соцмережі похизувалася фото з трофеєм і донька глави ФФУ - Андрія Павелка - Анастасія. Нагадаємо, вона є похресницею головного тренера збірної України - Андрія Шевченка. Колись український форвард привозив цей кубок (виграний ним у «Мілані») до пам'ятника Лобановському. Тепер найголовніший футбольний трофей Європи привіз Анастасії батько.

Анастасія та кубок Ліги чемпіонів

Залишається лише здогадуватися, в яких ще руках побував кубок Ліги чемпіонів, поки Мохамед Салах та Кріштіану Роналду виборювали право здобути його у футбольному матчі в Києві.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ