Артем Мостовий пише у Facebook, що жінка у стані сильного алкогольного та наркотичного сп'яніння почала погрожувати йому за зупинку на одній з вулиць:

«Спочатку вона перекрила дорогу, потім намагалася протаранити моє авто. В той момент під'їхав, як виявилося пізніше, сусід цієї неадекватної, який сказав, що вона завжди так поводиться, потрібно викликати копів».

Разом з тим, Мостовий додав, що він вирішив від'їхати від авто Цибуліної, однак вона влаштувала перегони. Правоохоронці забрали у жінки водійські права за статтею «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції».

«Захопившись гонками, вона не помітила, як приїхала прямо до Печерського відділку поліції, де й була затримана. Прав вона позбавлена за статтею 130 і поїхала додому з драйвером, але чи надовго?» - зазначає Мостовий.

Варто додати, що торік у лютому ця ж «Свєта» припаркувала свій Range Rover на тротуарі, через що поліція хотіла скласти протокол. Врешті через агресивну поведінку жінку довелося забрати у райвідділок.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ