Про напад Коцаба розповів на каналі NEWSONE.

Він повідомив, що напад було скоєно ввечері, 4 серпня, коли журналіст повертався з вечірнього ефіру. Невідомий чоловік підійшов до нього на розі вулиці Ярославів Вал і зав'язалася словесна перепалка.

«Після свого вечірнього ефіру в суботу я повертався додому і біля французької булочної на розі вулиці Ярославів Вал до мене підійшов якийсь хлопець і питає: «Коцаба, ти чого в Крим їздив?» Я відповів: «Так, а в чому справа, я ж журналіст і у мене було редакційне завдання. Я, як журналіст, куди хочу, туди і їду» А він продовжував: «Що ви собі дозволяєте, у нас війна...» Він щось втирав мені 3-4 хвилини, а потім додав: «Ти повинен знати, що тебе українці чмирять, ти не можеш так просто ходити і посміхатися», – розповів Коцаба.

Він зазначив, що невідомий після цих слів спробував вдарити.

«Після цих слів він спробував мене вдарити, я поставив блок, зреагував. Але він не заспокоївся, і я його штовхнув. Він впав. Можливо, я йому трохи підбив зуб, тому плювався кров'ю. Якщо б комусь дуже хотілося розібратися в цій ситуації, то там скрізь стоять камери спостереження, де видно, що я не починав», – пояснив Коцаба.

Журналіст розповів, що вирішив не подавати заяву в поліцію про напад, оскільки не впевнений, що хтось буде шукати винного.

Як писав «Вголос», у грудні 2017 року у центрі Києва одіозний журналіст Руслан Коцаба, який тепер працює на телеканалі NewsOne депутата Євгена Мураєва, отримав удар в голову від українського воїна Олексія Бика.

Також у лютому 2018 року скандально відомий журналіст-пропагандист Руслан Коцаба та Екс-депутат від ВО «Свобода» Едуард Леонов поштовхалися в прямому ефірі програми «Відкритим текстом» на «ЧП.INFO».

ІА "Вголос": НОВИНИ