Відео було опубліковано на YouTube.

Леонов і Коцаба були запрошені на телепрограму, щоб обговорити тему «Чи повинні українські ЗМІ давати слово одіозним соратникам Януковича».

Під час обговорення Леонов заявив, що «всі, хто не за Україну – усі за ворога, тому такі як Портнов і Герман не повинні бути присутніми на українському телебаченні».

У відповідь на це Коцаба заявив, що «війна не тільки на сході та в головах, Бог усе розсудить і війна забере найагресивніших». Після цих слів свободівець назвав його «моральним виродком» і пригрозив «набити морду».

Перепалка між чоловіками завершилась штовханиною.

«Вирішив так, якщо суд виправдав людину, значить, як би я особисто до нього не ставився, він має право виступити. Тим більше, й опонента підібрали йому серйозного – Едуард Леонов. Що з цього вийшло під самий фінал програми – можете подивитися...», – написав ведучий програми Олександр Васильєв у своєму Facebook.

Натомість сам Коцаба у своєму Facebook написав, що бійки не було і вони пізніше «нормально поспілкувалися».

«Таке часто трапляється з ультрарадикалами, коли ті потрапляють в об'єктив відеокамери – наче чортик у них вселяється! А у фойє, де не було камер, гарячкуватий свободівець збагнув, що «життя багатше» і я можу дати неакцентовану, але якісну «двієчку». Звісно, мені б згодом було соромно, бо ж і чолов'яга не моєї вагової категорії, і старший я від нього на десять рочків, а значить, мав би бути мудрішим. Та й не личить якось мені махати кулаками замість вести аргументовану дискусію», – написав Коцаба.

Як писав «Вголос», у грудні 2017 року у центрі Києва одіозний журналіст Руслан Коцаба, який тепер працює на телеканалі NewsOne депутата Євгена Мураєва, отримав удар в голову від українського воїна Олексія Бика.

 

«Вголос» 

ІА "Вголос": НОВИНИ