Про це йдеться у повідомленні на Instagram.

Повідомляється, що власники вклали у акаунт $800, а продали за сумарну ціну у $13 118. Сама сторінка у Instagram коштувала 1 бікоїн (за курсом 16 січня 336,1 тисяч гривень), а право власності на неопубліковані фото продали за 900 монет криптовалюти Ripple (39 073 гривень). Сумарно згідно із курсом покупцеві довелось заплатити 374,65 тисяч гривень.

Новими власниками акаунту стали «айтішники, майнери з Дніпра».

«Купуємо акаунт, щоб він став платформою для інформування про наш новий проект – ферму майнінгу в Польщі. Ми вважаємо, що привернути увагу через найпопулярніший і гучніший акаунт в Україні буде цікавіше, ніж закуповувати рекламу», – прокоментували купівлю сторінки нові власники.

 

@perepichka_1981 продана. 1️⃣ получили 42 заявки на покупку аккаунта. Какая-то часть троллинг, но большинство были с реальными цифрами. 2️⃣ в среднем за страницу предлагали от 3000 до 6000$. 3️⃣ за два дня аукциона вновь о нас написали The Village, AIN.ua, bit.ua, Strana.ua, Украинские новости, MMR.ua, Znaj.ua, Вести, о нас говорили на 24 канале и Еспресо TV. 4️⃣ Спасибо AIN.ua покупатели узнали о нас с вашей новости. 5️⃣ спасибо bit.ua за отзывчивость. Лучший сайт, вы всегда первыми получали новости от нас. 6️⃣ простите все, кого обидели или задели.

ІА "Вголос": НОВИНИ