Опитування, проведене соціологами з Великої Британії, засвідчило, що у сучасних молодих батьків жорсткий дефіцит вільного часу. Це призвело до того, що середня тривалість інтиму у них скоротилася до двох хвилин і 15 секунд.

Як пише MedikForum, 70 % пар, у яких з'явилися діти, намагаються урвати для занять сексом хоча б кілька хвилин, а про колишню розкіш у вигляді тривалого часу один із одним у спальні вони вже й не мріють.

При цьому кожна 12-та пара, яка взяла участь в опитуванні, зі сумом зізналася, що у них заняття сексом тривають взагалі менше хвилини.

Зазначається, що молоді батьки не відмовляються від сексу, нехай і такого. Вони чудово розуміють, що якщо з їхніх стосунків зникне пристрасть, то вони наповняться лише побутом і проблемами, що значно знизить рівень задоволення від подружнього життя.

Ось чому 47 % чоловіків, котрі взяли участь в опитуванні, переконливо заявили, що їхнє сексуальне життя після появи дітей навіть стало якіснішим. Утім, із цим твердженням погодилися лише 29 % жінок.

ІА "Вголос": НОВИНИ