Про це повідомляє avianews.com.ua.

Як відомо, один з клієнтів готелю румунського JW Marriott Bucharest Grand Hotel забув у номері свої ліки і згадав про них тільки по дорозі в Лондон. Чоловік не придумав нічого іншого, як попросити адміністрацію готелю доставити йому ці ліки до Великобританії, що й було зроблено.

Один з постояльців готелю Honeymoon Petra Villas в Греції зажадав номер, в якому промені призахідного сонця падали б під кутом 45 градусів відносно правої від вікна сторони.

Один з гостей готелю Ranga в Ісландії попросив організувати для нього поле для гольфу на місцевому льодовику. Однак після проходження трьох лунок він заявив, що це заняття йому набридло, і попросив відвезти його назад в готель на приватному вертольоті.

Один з гостей готелю Hotel Puente Romano в Іспанії був незадоволений висотою ліжка в номері і попросив співробітників готелю вкоротити її ніжки. На жаль для нього і на щастя для ліжка, співробітники не погодилися.

Один з постояльців готелю Hotel d’Europe у Франції попросив особистого садівника розбити йому сад на терасі номера, в якому він зупинився.

Один з постояльців готелю Vila Vita Parc Resort & Spa в Португалії так сильно хотів чізкейк, який готується лише в одній пекарні Нью-Йорка, що попросив співробітників готелю доставити йому ці ласощі прямо з США.

Спеціально для корпоративної вечірки газової компанії в ресторані стокгольмського готелю Clarion Hotel була побудована точна копія заправної станції.

Один гість бутік-готелю elBullihotel Hacienda Benazuza в Іспанії зарезервував готель цілком і влаштував у ній приватну вечірку всього для десяти осіб. Кількість номерів в готелі складає 44. Мінімальна вартість проживання за добу починається від € 280.

Одна з популярних американських співачок, ім’я якої не розголошується, під час своїх відвідин Португалії зупинилася в готелі Dom Pedro Palace і зажадала, щоб у простирадлах на її ліжку були пророблені три отвори. Адміністрація готелю до сих пір ворожить, навіщо.

Два гості швейцарського готелю Swiss Diamond Hotel Olivella зарезервували два номери категорії de luxe в цьому готелі. Як з’ясувалося після їх прибуття, один з номерів призначався для собаки.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ