Про це Вголосу розповів політолог Олег Соскін під час економічного форуму у Ряшові, Польща.

«У Німеччині відбуваються зміни у керівництві. Соціал-демократична партія, яка замінила нинішнього прем'єр-міністра, що йде на президента, говорить про те, що санкції з Росії треба знімати. Фактично, така ж позиція у Франції.

Отже, можемо констатувати, що відбудеться зміна геополітичної ситуації найближчим часом й для України.

У США відбувається загострення конфлікту довкола стіни та емігрантів. Також це Північна Корея, яка заявила, що готова завдати удар балістичними ракетами для США. Міняється сама геополітична система. Україну ошукала Росія. У нас іде війна. Ми тримаємо сьогодні щит для західної і центральної Європи. Наші хлопці гинуть щодня. Вже загинуло майже 11 тисяч, 40 тисяч - поранені та інваліди. В Росії диктаторський тоталітарний режим. І він посилюється», - розповів він.

Також Соскін заявив, що у зв’язку із невиконанням Будапештського меморандуму, Україна відновить в повному обсязі найближчим часом свою ракетну зброю, якої буде достатньою, якщо ми лишаємося сам на сам.

«Тож залишається тільки мілітарний вихід із ситуації. Це армія у розмірі 500 тисяч, 200 тисяч буде стояти на сході. Це так звані корпуси патріотів-націоналістів, які підуть на російські міста. Можете в цьому не сумніватися: Брянськ, Воронеж, Курськ, Ростов. Якщо Україна залишиться сам на сам, готуйтеся до розвитку цих подій.

Буде змінена влада в Україні. До влади прийдуть націоналісти-патріоти. Така тенденція зараз всюди. Тоді побачите, що буде в центрі Європи. Ми залишаємося сам на сам. І треба Європі до цього готуватися. Україна сьогодні здатна захищатися. Ми об’єднаємося проти ворога. Ми зрозуміли, що вже не отримаємо безвізу з ЄС. Тому будемо готуватися до тотальної війни», - сказав Соскін.

-

 

ІА "Вголос": НОВИНИ