Валерій Жмайло поскаржився, що начебто його постійно обзивали і розпускали плітки, відколи він переїхав з Дебальцевого на Львівщину, виселили з житла і вимагали гроші, тому він повернувся назад на Донбас.

Відповідне відео опублікував житель Львова Тарас Токар у Facebook.

«Чоловік, якого моя мама вважала частиною сім'ї і назвала мене байдужим, коли я говорив, що йому не треба допомагати. Віддала з хати все, що було, і набрала купу грошей в кредит. Смердючий, брехливий пес, якого треба б дуже серйозно покарати. Скотина відверто бреше і не червоніє» – прокоментував Токар інтерв'ю Жмайла.

У відеоролику переселенець з Донбасу розповідає про те, як його зустріли у Львівській області і чому він звідти поїхав. Жмайло також намагався пояснити людям, що «насправді» відбувається на сході України.

«Там не російські війська. Це народ став захищати свої землі. Ви прийшли до нас. Чого ви йдете до нас? Ідіть захищати свої землі. От коли у вас там почнеться війна з поляками, ось тоді, кажу, ви встанете. Чого ви претеся до нас?» - сказав Жмайло.

Надія Токар в коментарях зазначила, що Валерій бреше, і попросила людей йому не вірити. Вона розповіла, що разом з сусідами допомагала йому грошима, продуктами та одягом, коли він приїхав в Новий Розділ з братом.

«Йому допомагали влаштуватися на роботу. Але більше, ніж тиждень, він ніде не працював, а кожні два-три дні йому потрібні були великі суми грошей. Для чого – ми не могли зрозуміти і перестали йому вірити, крім тієї жінки, про яку він говорить, що вона «дуже хороша людина, закінчила російську школу». Ніякої «російської» школи вона не закінчувала. Вона справжня українка, а вся біда в тому, що вона дуже довірлива, чим і скористався той зухвалець і довів її до банкрутства» , – написала вона.

 

«Вголос»


 

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ