Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», інформує портал «Наші гроші». 

Майже половину суми – 75 тис грн. отримає Київський міський центр народної творчості та культурологічних досліджень на проект «Рокам ніколи пам’яті не стерти». Концерт пройшов 9 травня на Співочому полі Печерського ландшафтного парку в рамках.

Менша сума 50 тис грн. дісталась ТОВ «Країна-мрій» Олега Скрипки на фестиваль «Свято на пагорбах» з нагоди Дня столиці та Дня Києва на Софійській площі.

Міжнародна громадська організація «За рівновагу у суспільстві» отримає 40 тис грн. на проект «Український інтерактивний Арт-простір», який також у рамках дня Києва пройде у Парку Кіото.

Комунальне підприємство «Агентство по обслуговуванню театральної та концертної діяльності» отримає 25 тис грн. на проведення урочистої церемонії вручення Мистецької премії «Київ» у Музею історії міста Київ.

Загалом за останній рік Департамент культури опублікував у «Віснику держзакупівель» дані про виділення 3,26 млн грн. на різні заходи. Найбільші суми по 1 млн грн. було виділено  на цьогорічний конкурс молодих піаністів пам’яті Володимира Горовиця та минулорічне святкування 9 травня.

ІА "Вголос": НОВИНИ