Доки сонце не припікає, під пильним оком лікарів та рятувальників, у столиці маршують військові, поліцейські та прикордонники. Вони усі продовжують готуватися до параду на День Незалежності.

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Ранок.

Під час репетиції військовослужбовці тренуються виголошувати нове гасло української армії: «Слава Україні!» – «Героям слава!».

«24 серпня 2018 року на Майдані Незалежності в урочистих заходах з нагоди святкування 27-ї річниці Незалежності України та 100-річчя української державності візьмуть участь 4,5 тисячі військовослужбовців. Під час урочистих заходів буде представлено 250 одиниць техніки. Підрозділи від 15 країн-партнерів крокуватимуть Хрещатиком під час військового параду», - повідомив раніше міністр оборони Степан Полторак.

Як писав «Вголос», на київському урочистому параді на честь Дня Незалежності 24 серпня військовослужбовці використовуватимуть військове вітання «Слава Україні!» - «Героям слава!» замість вітань радянського зразка. Під час параду також лунатиме і марш українських націоналістів «Зродились ми великої години».

На День незалежності в Україну приїдуть військові з 15-ти країн.

Також у параді до Дня Незалежності в Києві вперше візьмуть участь жінки.              

ІА "Вголос": НОВИНИ