В Україні стартував сезон гарбузів. Із них можна приготувати безліч смачних страв, які сподобаються вам та вашим рідним.
Share to facebook
Share to telegram
Share to viber
ІА Вголос пропонує вам приготувати деруни із гарбуза.
Це - незвично, але дуже смачно. Така страва підійде, як на сніданок, такі на обід та вечерю. А
Інгредієнти
гарбуз |
300 г. |
борошно |
1 ст.ложка |
крохмаль |
1 ст.ложка |
яйця курячі |
1 шт. |
жовток |
1 шт. |
зелень за смаком |
|
Перец, сіль |
|
олія |
50 г. |
|
Розраховано на 2 порції |
Деруни із гарбуза: рецепт
РЕЦЕПТ ДЕРУНІВ ІЗ ГАРБУЗА:
- Підготувати усі інгредієнти.
- Гарбуз очистити і натерти на терці.
- Додати всі інші інгредієнти та перемішати.
- Смажити на сковорідці на соняшниковій олії чи вершковому маслі.
- Можна подавати із сметаною чи іншим соусом.
Смачного!
ІА "Вголос": НОВИНИ
Share to facebook
Share to telegram
Share to viber