Про це повідомляє The Guardian.

Личинки чорнолітки, поживні завдяки своєму високому вмісту білка, були вирощені у Нідерландах.

Бургери подаються разом з листям салату, цибулею і помідорами, делікатес пропонують лише у мережі супермаркетів Rewe. Раніше такі бургери мережа вже почала продавати у Нідерландах і Бельгії.

Один з клієнтів, який скуштував гамбургер, заявив, що це хороша «альтернатива м'ясу».

Співзасновник компанії Bugfoundation, яка готує гамбургери, Баріс Озел чотири роки працював над концепцією разом з товаришем Максом Крамером.

Друзі вирішили готувати котлету для бургерів з личинок після поїздки разом в Південно-Східну Азію.

«Все досить просто. Потрібно створити естетично привабливий продукт, який приємно виглядає і не демонструє ніяких комах», — сказав Озел.

ІА "Вголос": НОВИНИ