Про це пише Обозреватель з посиланням на британське видання Еxpress.

Зокрема, екстрасенс передбачив, що світовий ядерний конфлікт за участю США, Росії, КНДР і Китаю може початися 13 травня, в день 100-річчя явлення Діви Марії в португальській Фатімі.

Вильегас заявив, що війна «буде спустошувати світ протягом шести місяців», оскільки востаннє Марія нібито була в португальському селі 13 жовтня 1917, попередивши, що «війна (Перша світова - ред.) йде до кінця, і солдати скоро повернуться в їхні будинки». Відтак, за словами ясновидця з 13 травня по 13 жовтня світ зануриться у «війну, страждання та шок». Також Вильегас передбачив насильницьку смерть Башара Асада, що також спровокує початок Третьої світової війни.

Як відомо, Вильегас стверджує, що всі його прогнози вірні. Наприклад, у 2015 році він заявив, що Дональд Трамп стане президентом США і принесе в світ війну. Також містик передбачив, що США нападе на Сирію і зіпсує стосунки з Росією, Північною Кореєю і Китаєм.

Нагадаємо, як писав «Вголос» на думку політолога, директора Центру досліджень проблем громадянського суспільства Віталія Кулика,  ймовірно, у США й досі не виключають можливості ракетного удару по ядерних об’єктах на території КНДР, що може спровокувати ядерну війну.  

Як розповів «Вголосу» директор програм національної безпеки та оборони Українського інституту майбутнього Тарас Березовець, щоб уникнути ймовірності ядерної атаки, США можуть спробувати знищити Кім Чен Ина фізично, таким чином змінивши владу в Північній Кореї.

 

«Вголос»

 

 

 

 





 

ІА "Вголос": НОВИНИ