Дениса Кірєєва було вбито під час виконання обов'язків співробітника ГУР Міністерства оборони, повідомив Подоляк

Про це інформує «УНІАН».

Так, в інтерв'ю російській журналістці Юлії Латиніної радник голови Офісу президента Михайло Подоляк сказав, що під час переговорів української та російської делегацій Кірєєв був консультантом «з низки питань, що стосуються настроїв у Російській Федерації», а не членом делегації, і його загибель не має стосунку до роботи делегації та переговорного процесу.

«Що стосується Інформації про те, що його нібито пристрелив хтось з іншої спецслужби, - це  одночасно вийшло на сотні Telegram-каналів російської спрямованості та кількох наших суб'єктів, які традиційно підтримували російську спрямованість. Ми з цими хлопцями в слідчому форматі попрацюємо, звідки вони взяли і чому підтримали дивну версію Російської Федерації», - наголосив він.

У відповідь на запитання журналістки Подоляк також уточнив, що Кірєєва було вбито під час виконання обов'язків співробітника ГУР Міністерства оборони, «під час своєї основної роботи в Києві», і «не був шпигуном Росії в переговорній групі».

Нагадаємо, троє співробітників Головного управління розвідки Міністерства оборони України загинули під час виконання спеціальних завдань.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Фейсбук.

«Під час виконання спеціальних завдань загинули три розвідники — співробітники Головного управління розвідки Міністерства оборони України: Доля Олексій Іванович, Чибінєєв Валерій Вікторович, Кірєєв Денис Борисович»,– ідеться в повідомленні.

ІА "Вголос": НОВИНИ