Стали відомі нові подробиці у справі вбивства української біженки у Німеччині.

Про це пише німецьке видання BILD.

44-річного громадянина Німеччини Марка та 43-річну громадянку Росії Інну підозрюють у вбивстві 27-річної українки Маргарити Разаз та викраденні її 5-тижневої доньки Мії. Сусіди сімейної пари дали свої свідчення.

Подружжя мешкає на околиці Сандхаузена (Баден-Вюртемберг), де дуже добре доглянуті газони та підметені доріжки. Протягом останніх кількох тижнів пара відкрито говорила своїм сусідам і колегам по роботі про майбутнє «народження» їхньої доньки. Марк працював у м’ясній крамниці.

За словами сусідів і колег по роботі, кілька днів тому він з гордістю повідомив про свою нову дитину. При цьому німець стверджував, що дитина перебуває в реанімації. Сусідка подружжя розповіла BILD, що у пари троє синів.

«Чоловік сказав мені в грудні, що в січні у них буде дівчинка. Він з гордістю показав мені рожеву дитячу шапочку для дитини. Я була здивована, тому що його дружина зовсім не виглядала вагітною», – сказала сусідка.

«Але ніколи б не подумала про такий злочин. Пара завжди була дуже ввічливою і виглядала мило», – додала вона.

Інший сусід розповів BILD про день затримання.

«У середу ввечері, близько 19:00, перед будинком зупинилися кілька машин, з яких вийшло багато людей у масках. Потім я побачив, що мій сусід сидів перед будинком зі зв’язаними руками. Лише коли я зателефонував у поліцію, я дізнався, що це поліцейська операція», – розповів сусід.

Мати Маргарити Разаз 51-річна Марина Стеценко досі у розшуку. За попередньою версією, її теж могли вбити. 5-тижневу дитину Мію поліція знайшла у подружжя. Дитина наразі знаходиться під опікою влади, а підозрювані – під вартою.

ІА "Вголос": НОВИНИ