Водієві позашляховика Hummer, який на смерть збив на смерть восьмирічну дівчинку на пішохідному переході у Києві, оголосили підозру.

Про це повідомив начальник Національної поліції Києва Андрій Крищенко, передає 112 Україна.

«Так, він (водій – ред.) 1995 року народження. Водій був затриманий, йому вже повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 КК України. Слідчий затримав його за ст. 208 КПК. Буде підготовлено подання до суду щодо обрання запобіжного заходу. Слідчі дії тривають. У нього відібрані біологічні зразки для проведення експертизи на встановлення факту алкогольного або наркотичного сп'яніння», – сказав Крищенко.

Очільник поліції Києва підтвердив, що чоловік намагався зникнути з місця ДТП, проте його затримали і наразі він перебуває у слідчому ізоляторі.

У разі доведення провини йому загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, 24 липня близько 23:30 у Києві на бульварі Лесі Українки, біля бізнес-центру «Парус» водій на автомобілі Hummer збив дитину і намагався втекти. Дівчинка померла ще до приїзду швидкої допомоги від травм, несумісних з життям.

Згодом у мережі з'явилося затримання водія Hummer, який на смерть збив на смерть восьмирічну дівчинку на пішохідному переході у Києві. За кермом позашляховика був колишній боксер, а сьогодні – директор і власник однієї із місцевих фірм.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ