[media=143085,143086,143087] 

Про це повідомляє «Інформатор».

Подія трапилася о 2:15. Від Повітрофлотського шляхопроводу в бік Цирку рухалися два Chevrolet Lacetti, один із яких збив хлопця.

Як з'ясувалося, Chevrolet Lacetti синього кольору їхав у третій смузі, а за ним у другій рухався чорний Lacetti. По дорозі йшов хлопець, який почав кидатися під авто. З відстані 800 м його побачив водій синього Chevrolet, він почав знижувати швидкість для уникнення зіткнення і «йти» вліво. Водій синього авто розповів, що хлопець хотів кинутися йому під колеса, але автомобілісту вдалося його об'їхати. Також автомобіліст зауважив, що чоловік був весь в сльозах.

У цей же час водій чорного Chevrolet рухався позаду синього і не побачив хлопця. Чоловік кинувся йому під колеса, в результаті чого загинув на місці. Чорне Lacetti – таксі служби Uklon, в якому знаходився пасажир – свідок події. За його словами, хлопця дійсно не було видно. Все сталося за лічені секунди.

Пізніше на місце події приїхав таксист Volkswagen Touareg, який бачив як приблизно за 40 хвилин до аварії хлопець кидався під машини біля ТРЦ «Україна». Автомобіліст розповів, що хлопець був сильно п'яний. Поліція прибула на місце події вже коли чоловік загинув. За їх словами, хлопець намагався перебігти дорогу і кидався на машини. Після цього чоловік, за їхніми словами, кинувся під колеса авто.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ