У жахливій ДТП біля Бродів загинули троє молодих дівчат. Цими вихідними у трьох населених пунктах, звідки загиблі були родом, провели церемонії прощання.

Внаслідок ДТП біля міста Броди Львівської області загинули три дівчини-місіонерки - 29-річна Наталія Євгейчук, Любов Боровик і 28-річна Оксана Рищиковець, а також 7-річний син жінки, яка кермувала автомобілем Volkswagen Caddy.

Дівчата їхали з Бродів до селища міського типу Підкамінь, повідомляє rivne.media.

За його даними, із загиблими прощалися у смт. Клесів Сарненського району Рівненської області, селі Довге та у місті Вараш.

Наразі відомо, що автомобіль Volkswagen Caddy, у якому їхали загиблі, зіткнувся із військовим бронеавтомобілем, що рухався у складі колони військової техніки. У результаті зіткнення військовий автомобіль перевернувся на дах.

Відбулись похоронні зібраннях у м. Вараш, с. Довге Сарненського району та смт.Клесів.

Внаслідок аварії також двоє постраждалих: Костик Юліана - мама загиблого 7-річного Павла та Кудринська Наталія, яка зараз перебуває в реанімації. 

Нагадаємо, четверо осіб загинуло у дорожньо-транспортній пригоді коло Бродів на Львівщині: троє жінок та одна дитина. Ще двоє дітей перебувають у лікарні.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ