Унаслідок зіткнення постраждали двоє осіб, ще одна жінка, 1948 року народження, загинула на місці події, інформує Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Постраждалу львів'янку, 1985 року народження, з діагнозом: «забійні садна лобної ділянки, закрита травма живота» госпіталізували до 8-ї клінічної лікарні Львова. Туди ж госпіталізували постраждалого хлопчика, 2007 року народження, з діагнозом: «важка поєднана травма тіла, закрита травма грудної клітки, закрита травма живота, закрита черепно-мозкова травма».

Разом з тим, співробітник поліції Ігор Зінкевич із посиланням на слова свідків повідомив, що авто, яке спричинило аварію, брало участь у перегонах.

«Швидкість «Лади», яка збила людей, перевищувала 100 км/год, це були перегони двох машин. На той час 3 людей (дві жінки і хлопчик) перебігали те перехрестя. «Лада» збиває їх і одна з жінок попадає під зустрічну машину, яка просто на неї наїхала колесами. Швидка ще намагалася ту жінку реанімувати, але вже було пізно», - зазначив Зінкевич.

ІА "Вголос": НОВИНИ