Про це голова облдержадміністрації заявив під час зустрічі з представниками громадських організацій, пише Zaxid.net.

«Є подання пана Романа Насірова на призначення Ігоря Кондра на посаду керівника ДФС у Львівській області. Я сьогодні ж підпишу це подання. Вчора ми з Ігорем Володимировичем мали півгодинну розмову і погодили кілька принципових речей щодо його роботи», – заявив Олег Синютка.

Він додав, що Кондро погодився за підсумками кожного кварталу на зустрічах із підприємцями та представниками громадських організацій звітувати про свою роботу.  Також він погодився провести призначення керівників в районних ДФС та їх заступників через відкритий конкурс.

Сам Кондро під час зустрічі з активістами запевнив, що, як тільки його призначать керівником податкової Львівщини, він вимагатиме подати у відставку і в усіх своїх заступників. «У перший же день після призначення на посаду, я запропоную відповідним керівникам написати заяву на звільнення. У разі ненаписання я ставитиму питання перед ДФС України щодо проведення комплексної перевірки, за результатами якої ми прийматимемо кадрові рішення», – заявив Кондро.

ІА "Вголос": НОВИНИ