Мирослав народився 4 липня 1992 року на Іршавщині Закарпатської області. Здобував вищу історичну освіту в Харкові, де і долучився ВО «Свобода» та ВГО «Сокіл», пише у Facebook очільник «Свободи» Олег Тягнибок.

«(Мирослав, - ред.) Брав участь у Революції Гідності. Побратими згадують славний епізод за його участі – Мирослав ініціював встановлення червоно-чорного прапору боротьби біля будівлі Кабміну у листопаді 2013 року – аби засвідчити неминучість перемоги націоналістів у Революції Гідності, що тільки набирала обертів. Навколо був беркут із дубцями та сльозогінним газом та безліч істот, що називали Мирослава із побратимами «провокаторами». Тим не менш, хлопець видерся на холодну щоглу і почепив прапор. Таким він запам'ятався найперше – ідеалістом, що власноруч втілює свої ідеї й не зважає на всі перешкоди», – зазначає лідер націоналістів.

2 жовтня 2016 року ворожа міна обірвала життя Мирослава. 

«У журбі залишилася самотня мати та вся націоналістична спільнота, яка хоч колись мала щастя бути в променях Мирославової уваги. Поховано воїна у селі Волохів Яр 4 жовтня 2016 року. Посмертно Мирослава нагороджено орденом Богдана Хмельницького III ступеня. На його честь названо музичний фестиваль «Голосіївська Криївка» імені Мирослава Мисли, на масових заходах, де беруть участь свободівці та сокільці, обов'язково присутній банер із фото Мирослава та підписом «В строю». Перед початком заходів націоналісти вмикають Молитву, яку зачитує Мирослав, аби дух його завжди супроводжував у боротьбі.
Пам'ятаємо!», – пише Тягнибок.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ