Про це повідомляє сайт Українського центру оцінювання якості освіти.

Допуск до пунктів проведення пробного ЗНО триватиме з 10:15 до 10:50 та здійснюватиметься за паспортом (або іншим документом, що посвідчує особу), запрошенням. Адреса пункту тестування вказана в запрошенні, що розміщено в особистому кабінеті кожного учасника пробного ЗНО на сайті відповідного регіонального центру.

Для участі у пробному тестуванні з української мови зареєструвалося 150 тис. осіб.

Найбільше зареєстрованих у столиці – майже 23 тис. осіб. Серед лідерів опинилася Львівська область — 21,6 тис., Дніпропетровська – 20,9 тис., Харківська – 18 тис. та Одеська – 16,8 тис.

Визначити результати пробного ЗНО можна буде за допомогою спеціального онлайн-сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання», який буде доступний з 24 березня на сайті Українського центру оцінювання якості освіти та в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО, створених на сайтах регіональних центрів.

Відтак відповіді можна буде вносити до сервісу впродовж трьох днів із дня проходження певного тестування: до 26 березня включно – з української мови і літератури, до 2 квітня включно – з решти предметів.

Ознайомитися з результатами пробного ЗНО та завантажити картку учасника з української мови і літератури можна буде 30 березня 2018 року, з інших навчальних предметів – 6 квітня. Результати проходження пробного тестування зможуть отримати лише ті особи, які внесуть свої відповіді до сервісу визначення результатів.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ